Giftige Løgner DVD
Giftige Løgner DVD

Giftige Løgner på DVD

Giftige Løgner DVD
Giftige Løgner er oppfølgeren til storsuksessen "Døden på Oslo S". Handlingen tar utgangspunkt i at Lena - Pelles kjæreste i Døden på Oslo S - har tilbragt 16 måneder på et avvendingskollektiv for stoffmisbrukere. Nå bor hun i den lille byen Steinsund på Sørlandet. Her blir hun tatt vare på av Åsa, eks-dama til Pelles far.

En weekend bestemmer Pelle & Proffen seg for å komme på overraskende besøk. Det resulterer i store forviklinger mellom Pelle og Lena. Samtidig forelsker Proffen seg i den aktive Gerd som er datter i huset. Gerd er sentral i den lokale Natur & Ungdom foreningen. Her jobbes det på spreng for å finne ut hvilken bedrift som forurenser den vakre Steinsundfjorden. Høks Kjemiske Industrier er den sannsynlige lovbryteren, men på tross av stor aktivitet fra ungdommens side er det umulig å bevise hvor slugget fra bedriften tar veien. For å hjelpe Gerd får Proffen med seg Pelle, og sammen bestemmer de seg for å få synderne bak lås og slå.

Kjøp filmen på DVD (CDON)
Døden på Oslo S Film nr. 1 i trilogien.
De blå ulvene Film nr. 3 i trilogien.


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.