De blå ulvene DVD
De blå ulvene  DVD

De blå ulvene på DVD

De blå ulvene DVD
Etter at noen maskerte ungdommer har gjort et brekk i en pelsbutikk, hvor de sprayet ned butikken med slagord mot dyreplageri og salg av pels, havner en uskyldig kvinne på sykehus under fluktforsøket. Kvinnen er Proffens mor. Senere på dagen mottar de en blomsterbukett med en unnskylding. Kortet er fra de maskerte ungdommene, undertegnet "De Blå Ulvene". For Proffen er dette er åpenbart spor i en sak han er fast bestemt på å løse.

Samme dag har Fatter sitt offisielle "gjennombrudd" som kunstner. I galleriet legger Pelle merke til at fatter oppsøkes av en ung, mystisk og vakker kvinne. De påfølgende dagene oppfører Fatter seg så fjernt og tilsynelatende uinteressert at Pelle spør Mutter rett ut om de skal skilles, noe hun hardnakket nekter for. Den kaotiske situasjonen hjemme gjør at Pelle ikke fikser å bli like entusiastisk som Proffen i hans jakt på de mystiske Blå Ulvene. Noe som i sin tur gjør Proffen forbannet over kameratens "svik". Og nettopp da Pelle ser at både vennskapet med Proffen og forholdene hjemme smuldrer opp, forsvinner plutselig Fatter. Han er søkk vekk - stukket av til København med den unge kvinnen. Pelle og Proffen kaster seg på sporet av Fatter til Køben for å ta et skikkelig oppgjør, uvitende om at de samtidig styrer mot en løsning av mysteriet med De Blå Ulvene.

Kjøp filmen på DVD (CDON)
Døden på Oslo S Film nr. 1 i trilogien.
Giftige løgner Film nr. 2 i trilogien.


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.