Reservoir Dogs DVD
Reservoir Dogs DVD

Reservoir Dogs på DVD

Reservoir Dogs DVD
Den aldrende mafiabakmannen, Joe Cabot, har samlet seks forbrytere uten forbindelse til hverandre til å rane en juveler i en søvnig forstad til L.A. Under kodenavnene Mr. White, Mr. Orange, Mr. Blue, Mr. Blonde, Mr. Brown og Mr. Pink gjennomfører de kuppet, men politiet er på stedet med det samme og ikke alle slipper helskinnet unna. I en forlatt lagerbygning samles de en etter en, og etter hvert sprer mistanken seg om at de har blitt ofre for et komplott. Men hvem er angiveren, hvem tilkalte politiet og hvor er Joe Cabot?

Den enestående actioninstruktøren, Quentin Tarantinos brutale debutfilm, Reservoir Dogs fra 1992, står i dag som en av filmhistoriens mest intense spenningsfilmer, og den ble startskuddet på en actionbølge som Tarantino selv toppet to år senere med mesterverket Pulp Fiction.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.