Walk The Line DVD
Walk The Line DVD

Walk The Line på DVD

I 1955 spaserte en tøff, radmager gitarist som kalte seg J.R. Cash (Joaquin Phoenix) inn i det snart berømte Sun Studios i Memphis, Tennessee. Det var en hendelse som hadde en uutslettelig effekt på amerikansk kultur. Med sine drivende godstogaktige akkorder, intense klippefaste blikk og en stemme så dyp og mørk som den svarteste natt, sang Cash sine bitende sanger om kjærlighetssorg og overlevelse som var tøffe, fylt av virkelig liv og ulikt noe annet som var blitt hørt tidligere.

Denne dagen sparket i gang den elektrifiserte, tidlige karrieren til Johnny Cash. Han var en pionér med et helt originalt lydbilde, som staket ut en ny vei for rock, country, punk, folk og rap og fremtidens mange musikalske superstjerner. Samtidig startet en omtumlet reise gjennom personlige endringer. I den mest flyktige perioden i livet hans, utviklet han seg fra å være en selvdestruktiv popstjerne til å bli den ikoniske "Man in Black" - og stirret i senk sine demoner, kjempet for kjærligheten som ville løfte ham opp, og lærte hvordan han skulle balansere på den syltynne grensen mellom ødeleggelse og frelse.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.