Memoirs of a Geisha DVD
Memoirs of a Geisha DVD

Memoirs of a Geisha på DVD

Memoirs of a Geisha "Min verden er like forbuden som den er skjør, uten sine mysterier kan den ikke overleve."

I 1997 innbød forfatteren Arthur Golden sine lesere til en berusende og medrivende historie om en skjult verden i sin tiljublede roman Geisha. Den overveldende romantiske og episke fortellingen tilbragte to år på The New York Times' bestselgerliste, solgte i mer enn fire millioner eksemplarer på engelsk, og er blitt oversatt til 32 språk, inkludert norsk.

Nå har den Oscar-nominerte regissøren Rob Marshall (Chicago) og produsentene Lucy Fisher, Douglas Wick og Steven Spielberg, i samarbeid med en feiret internasjonal rollebesetning og et prisvinnende bak kamera-team, bragt denne hypnotiserende fabelen til kinoduken.

Historien åpner i årene før andre verdenskrig, i en mystisk og eksotisk verden som fremdeles fortryller, når et japansk barn blir tatt fra sin lutfattige familie for å jobbe som tjener i et geishahjem. Til tross for en svikefull rival som nesten klarer å knuse henne, blomstrer den unge jenta og blir den legendariske geisha Sayuri. Hun er vakker og kultivert, og Sayuri trollbinder de mektigste menn i hennes tid, men er hjemsøkt av sin hemmelige kjærlighet til den ene mannen som er utenfor hennes rekkevidde.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.