Bridget Jones Dagbok på Video

Topp 20 filmer

Bridget Jones Dagbok på DVD

Bridget Jones Dagbok DVD Bridget Jones Dagbok Video
Bridget Jones' Diary DVD
Nyttårsmorgen våkner den noenogtredveårige Bridget Jones opp med gigantiske tømmermenn. Stadig singel, ute av stand til å få orden i det rotete livet sitt og alltid så forbannet uheldig, lover hun seg selv som nyttårsfortsett at hun skal slutte å røyke, slanke seg, droppe fantasiene sine om sjefen og finne "en pen, fornuftig kjæreste." Men gang på gang bryter Bridget løftene sine til seg selv. For det er ikke latt å ha kontroll over livet sitt når man alltid oppfører seg så innmari pinlig. Den hysterisk morsomme "Bridget Jones' Dagbok" er skapt av den engelske journalisten Helen Fielding, og fenomenet er blitt en gigantisk suksess verden over. I denne forrykende filmatiseringen spiller Renee Zellweger den evig uheldige, alltid pinlig tilstedeværende, men allikevel ukuelige Bridget Jones. Dessuten medvirker stjerner som Colin Firth og Hugh Grant i denne lattervekkende komedien. Du vil gjenkjenne den så godt, at du vil huske den lenge etterpå!

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


Besøk også:
Deadwood
Mens vi venter på Deadwood, sesong 2. Om innholdet i den enkelte episode i sesong 1. Om karakterene. Videoklipp og bilder.

Seinfeld
Om Seinfeld, guide, videoklipp, linker og muligheter for å kjøpe serien på DVD.
Filmer fra 2001 :
Black Hawk Down
Bridget Jones Dagbok
Dødelig deadline

Harry Potter og de vises stein
Jane Doe

Moulin Rouge
The Musketeer


Pearl Harbor
Ringenes Herre - Ringens Brorskap
Rock Star
Scary Movie 2
Shrek
Spy Game
Vanilla Sky
Privacy Policy