Wild Wild West på Video

Wild Wild West på DVD

Wild Wild West DVD Wild Wild West Video
Wild Wild West DVD
Will Smith har tidligere reddet verden. Denne gangen må han stanse en stormannsgal oppfinner som vil erobre USA etter borgerkrigen. James West (Will Smith) er en spesialagent med sans for damer og slagferdige løsninger. Som statsansatt tyr han til metoder som ligger langt utenfor regelverket. Det samme gjelder for spesialagent Artemus Gordon (Kevin Kline), et teknisk geni som kommer opp med den ene innretningen mer fantastisk enn den andre.
Uten at de to agentene vet om hverandre, er begge sendt ut for å stanse den gale Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh). Loveless truer med å legge USA i grus med et nytt farlig våpen, The Tarantula, om han ikke får overta styringen av landet. Snart gir presidenten West og Gordon ordre om å samarbeide for å ta knekken på den maktsyke oppfinneren. Noe motvillig slår de sine talenter sammen. Om bord på det spesialbygde toget The Wanderer får de opp dampen og setter kursen vestover mot store farer og forførende damer.
Alt ville sikkert gått greit om de hadde bare tålt synet av hverandre...

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy