Toy Story på Video

Toy Story på DVD

Toy Story DVD Toy Story Video
Toy Story DVD
"Toy Story" handler om den uroen som alle leker føler inne i seg før jul og fødselsdager. Blir de gjemt bort eller i verste fall kastet? På Andys fødselsdag skjer det som ikke skal skje. Woody, Andys favorittdukke, sheriff og selvutnevnt leder, får plutselig konkurranse fra en ny og spennende leke. Astronauten Buzz Lightyear har landet, med en selvsikker og lett arrogant væremåte. Woody mister selvsagt beherskelsen, og i den rivaliserende kampen som følger havner de begge på utrygg grunn. Kommer dinosauren Rex, Mr. Potato Head og de andre lekene til å få se de gjenforente vennene Woody og Buzz i live igjen?

Du hører stemmene til bla.a. John Ratzenberger (Cheers) og Tom Hanks

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1995)
:

Ace Ventura - Den galopperande detektiven rider igen
Braveheart
Broene i Madison County
Casino
Casper
Die Hard 3
Fair Game
Golden Eye

I Sannhetens tjeneste
Kristin Lavransdotter
Leaving Las Vegas
Løvenes Konge


Ransom

Sudden Death
Toy Story

Privacy Policy