Tombstone DVD
Tombstone DVD

Tombstone på DVD

Tombstone DVD
Tombstone, Arizona, har i flere år vært preget av lovløshet i en slik grad, at den nesten har blitt legalisert. De organiserte gangsterne The Cowbys terroriserer byen - kontrollerer spill, barer og prostitusjonen. De setter på makt opp mot enhver, som forsøker å trosse deres kontroll over den stadig voksende by... Inntil toget en deg stopper - og tre menn melder sin ankomst. Brødrene Earp. Fra den dag starter en historie som har blitt en legende.

Aldri før er det blitt brukt så utrolige ressurser på en western - 150 millioner kroner - og et rent galleri av superstjerner (bla.a. Billy Zane, Jason Priestley, Val Kilmer, Sam Elliott) sørger for at TOMBSTONE ikke bare er en film, men en opplevelse.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.