The Firm DVD
The Firm  DVD

The Firm på DVD

Firmaets mann DVD
Tom Cruise er blitt Oscar-nominert tre ganger, og i denne nervepirrende filmen basert på den internasjonale bestselgeren, gjør han sin beste rolle noensinne. Cruise spiller Mitch McDeere, en intelligent og ambisiøs nyutdannet jurist fra Harvard universitetet. Drevet av et sterkt ønske om å begrave arbeiderklassebakgrunnen sin, begynner Mitch å jobbe i et lite, fremgangsrikt advokatfirma i Memphis.

Jobben gir han og kona hans (Jeanne Trippleborn) Muligheten til en levestandard de aldri før hadde kunnet drømme om. Men når han blir konfrontert av FBI-agenter med bevis på korrupsjon og mord i firmaet, bestemmer Mitch seg for å finne sannheten, og ender opp i en dødelig kryssild mellom FBI, mafiaen og krefter som ikke viker tilbake for noe når det gjelder å beskytte interessene sine - FIRMAET.

FIRMAETS MANN er regissert av Oscar-vinneren Sydney Pollack, har Oscar-belønnede Gene Hackman i en av hovedrollene samt en enestående birollebesetning. Boka som filmen bygger på er skrevet av John Grisham

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.