Speed  på Video

Speed på DVD

Speed DVD Speed Video
Speed DVD
Hold deg fast! En uopphørlig og svimlende dristig triller, full av oppsiktsvekkende stunts og uventet romantikk - en film du kommer til å ville se igjen og igjen .... KEANU REEVES spiller hovedrollen som Jack Traven, en spesialist fra L.A.P.D. SWAT teamet, som får i oppdrag å koble ut en bombe plassert på en buss av en havngjerrig pengeutpresser (DENNIS HOPPER). Men før han greier det, må Jack og passasjeren hans (SANDRA BULLOCK) holde bussen gående i 80 km/t gjennom Los Angeles gater - ellers vil bomben eksplodere. Vill og åndeløs høyoktanspenning, non stop rystelse og overraskende vendiger: SPEED er en heisatur som ganske sikkert holder alle ytterst på stolkanten.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1994)
:

Avsløringen
Dum og dummere
The Enemy Within
Fire bryllup og en gravferd

Forrest Gump
Mannen med den Nakne Pistol 33 1/3
Masken
Maverick
Natural Born Killers


Pulp Fiction
River Wild


Schindlers liste
Seven
Speed
Spesialisten
Wyatt Earp

Privacy Policy