Shakespeare in love på Video

Shakespeare in love på DVD

Shakespeare in love DVD Shakespeare in love Video
Shakespeare in love DVD
Unge Will Shalespeare er den fremadstormende forfatteren i tiden, men ulykkeligvis har han blitt rammet av alle forfatteres forbannelse – skrivetørke. Hans komedie ”Romeo and Ethel the Pirat’s daughter” kommer ingen vei, og teatret trues med å bli stengt. Hva Will trenger er inspirasjon – og denne inspirasjonen viser seg i form av den vakre (og forlovede) Lade Viola. Kjærlighetens veier er heller tornefulle for Will også. Dog er Viola forlovet og skal gifte seg med den følelseskalde Lord Wessex på befaling fra Dronning Elizabeth. Gleder og tragedier fra hans eget liv finner veien frem på papiret i en rørende, morsom og trollbindende fortelling.

Med: Ben Affleck Judi Dench og Gwyneth Paltrow

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy