Resten av dagen DVD
Resten av dagen  DVD

Resten av dagen på DVD

Remains of the Day DVD
Oscarvinnere Anthony Hopkins og Emma Thompson blir her gjenforenet med det høyt roste Merchant Ivory filmteam i et usedvanlig og rørende drama om blind troskap og undertrykt kjærlighet. Hopkins briljerer som Stevens, den perfekte engelske butler som er nesten fanatisk pliktoppfyllende, som tjener for sin herre Lord Darlington, vakkert spilt av James Fox.

Darlinton blir, akkurat som ganske mange medlemmer av den engelske overklassen på 30-tallet, overtalt av nazistene til å etablere en kontakt mellom dem og den engelske regjering.

Thompson er gripende i sin rolle som godset husbestyrerinne, en livlig og viljesterk ung kvinne, som med redsel blir vitne til Lord Darlingtons aktiviteter med tyskene. På tross av hennes motvilje, blir hun og Stevens langsomt forelsket, selv om ingen av dem er rede til å innrømme det, og den eneste måten, hvorpå de får luft for følelsene sine, er gjennom opphissede diskusjoner.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.