Patrioten på Video

Patrioten på DVD

Patrioten DVD Patrioten Video
The Patriot DVD
I det følelseslade dramaet THE PATRIOT spiller den Oscarvinnende Mel Gibson stjernerollen som Benjamin Martin, en motvillig helt som blir kastet ut i Amerikas kamp for uavhengighet, da krigen når hans hjem og truer familien hans.

Martin er en helt fra kampene mot franskmennene og indianerne, men har sverget aldri mer å dra i krig, for i stede å leve med familien sin i fred. Men da engelskmennene ankommer gården hans i South Carolina å truer dem som betyr mest for ham, griper Martin til våpen sammen med sin patriotiske sønn Gabriel (Heath Legender fra "10 things I hate about you"), og fører en modig styrke rebeller til kamp mot den ubarmhjertige og overlegne engelske hæren. I kampen opptager Martin, at den eneste måten han kan beskytte familien sin på, er ved å kjempe for den unge nasjonens frihet.

Kjøp filmen på DVD (CDON)

Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy