Broene i Madison County på Video

Broene i Madison County på DVD

Broene i Madison County DVD Broene i Madison County Video
The Bridges of Madison County DVD
Året er 1965. Francesca Johnson (Meryl Streep) er hjemme alene. Mann og barn skal være borte i 4 dager. Plutselig kommer en ukjent, sjarmerende mann inn på tunet. Det er den profesjonelle fotografen Robert Kincaid som skal ta bilder av områdets unike broer. Francescas liv blir snudd fullstendig på hodet... "Broene i Madison County" er Clint Eastwood sin filmatisering av en av vår tids største kjærlighetsromaner - med to av verdens dyktigste skuespillere i hovedrollene.

Kjøp filmen på DVD (CDON)

Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1995)
:

Ace Ventura - Den galopperande detektiven rider igen
Braveheart
Broene i Madison County
Casino
Casper
Die Hard 3
Fair Game
Golden Eye

I Sannhetens tjeneste
Kristin Lavransdotter
Leaving Las Vegas
Løvenes Konge


Ransom

Sudden Death
Toy Story

Privacy Policy