The Last Action Hero DVD
The Last Action Hero  DVD

The Last Action Hero på DVD

The Last Action Hero DVD
Jack Slater er Los Angeles tøffeste politimann. Hardtslående, hurtigskytende – og eksisterer bare på film. Men det betyr ingen ting, for han er 13-årige Danny Maddigans største idol. Så da Danny får tilbud om å se den siste Jack Slater-filmen før alle andre, slår han selvfølgelig til. Og mens Danny nyter filmen, kastes han plutselig inn i baksetet på Jack Slaters bil, midt i en forrykende biljakt. Nå er han fanget i en voldsom actionfilm, i et univers hvor han skal hjelpe selveste Jack Slater med å overvinne alle forbryterne, samtidig som han må prøve å komme tilbake til sin egen verden med livet i behold…

ARNOLD SCHWARZENEGGER er og blir verdens største actionhelt. Og her er han tilbake – i en film som eksploderer av action, spenning og fantastiske effekter samtidig som den er full av øredøvende humor og herlig selvironi.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.