Kidnappet DVD
Kidnappet DVD

Kidnappet på DVD

Misery DVD
Dette er en av de mest nervslitende kultgysende skrekkfilmer som er laget, noe som har resultert i en Academy Award. Filmen er basert på en av Stephen King sine noveller, og viser en intens katt-og-mus lek mellom to utspekulerte hjerner, den ene hensynsløs som en knivegg, den andre upolert som en slegge.
Skribent Paul Sheldom (James Kaan) husker ingenting fra ulykken som sendte bilen hans utfor veien i den forrykende snøstormen. Ei heller husker han å ha blitt tatt hång om og pleiet tilbake til livet. Alt han kan erindre er å våkne opp i Annie Wilkes’ (Kathy Bates) hus; en manisk, sinnsforvirret fan som er besatt av tanken på å beholde favoritt-forfatteren so sin personlige eiendom… for resten av hans ”sorggløse” liv…

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.