Independence Day på Video

Independence Day på DVD

Independence Day DVD Independence Day Video
Independence Day DVD
Dag 1 kommer de - Dag 2 angriper de - Dag 3 er dagen vi slår tilbake. Jorden blir invadert av vesener fra verdensrommet. De ødelegger flere av jordens storbyer for å markere at dette er alvor. Trusler om ødeleggelse får menneskene til å glemme politikk og fordommer og de står sammen for å møte de fremmede.

Med: Will Smith

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1996)
:

Breaking the Waves

Independence Day
Jakten på nyresteinen


Last Man Standing
Mission: Impossible


The Rock
Skrik
Privacy Policy