Ikke uten
min datter DVD

Ikke uten min Datter DVD

Ikke uten min datter på DVD

Not Without my Daughter DVD
Den doble Oscar-vinneren Sally Field legger enda en mektig triumf til sitt galleri av store roller i denne spenningsfilmen, en medrivende og sann historie om terror og flukt.

Betty har reist til Midtøsten sammen med sin datter og ektemann (Alfred Molina) for å besøke familien hans der. Men snart blir den grusomme sannheten om "ferien" deres kjent: Bettys ektemann har ikke tenkt å reise tilbake til USA med dem. Hun kan dra tilbake sier han, men datteren deres må bli der.

Og han har flere århundrer med skikker og en undertrykkende politistat på sin side. Som en fremmed i et fremmed land er Betty uten penger, venner og rettigheter. Men hun har en ubetvingelig vilje. I et fiendtlig land, herjet av krig, gjør hun et desperat forsøk på å flykte med barnet sitt. Hennes historie, mot og endelige triumf er uforglemmelig.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.