Hetebølge DVD
Hetebølge DVD

Hetebølge på DVD

The Hot Spot DVD
Don Johnson (Miami Vice), Virginia Madsen (The Rainmaker) og Jennifer Connelly (Et vakkert sinn) får lerretet til å gløde i denne glohete erotiske thrilleren fra den hyllede regissøren av Easy Rider, Dennis Hopper.

Filmen bygger seg opp via en rekke spennende vendinger og lidenskapelige møter mot det endelige klimakset. Harry Madox (Johnson) er en kjekk dagdriver som gjerne velger tvilsomme løsninger for å få endene til å møtes. Etter å ha ranet en lokal bank på høylys dag, får han alibi av en uventet alliert: Dolly Harshaw (Madsen), en sexy og mystisk kvinne fra byen. Men hun har sine egne planer for ham, og når Harry faller for en annen vakker kvinne (Connelly), pådrar han seg Dollys vrede og oppdager at han er fanget i et nett av sjalusi, forræderi og drap. Som det er vanskelig å flykte fra.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.