Hot Shots! 2 DVD
Hot Shots! 2  DVD

Hot Shots! 2 på DVD

Hot Shots! 2 DVD
Topper Harley (Charlie Sheen) lever i et buddist-tempel, hans inkompetente tidligere overordnede (Lloyd Bridges) har kommandoen i Det Hvite Hus, og en gjeng amerikanere holdes som gisler i Midt-Østen og må reddes! Topper er den rette og den eneste mannen for jobben, men han er fremdeles knust etter bruddet med kjæresten (Valeria Golina), og føler seg ikke helt klar for et nytt oppdrag. Men dette får en vakker CIA-agent rettet på, og tvinger han tilbake i salen.

Det blir et leve eller dø-oppdrag som fører Topper og hans Hot Shots på en handlingsfylt og hysterisk morsom ferd hvor dødsfellene lurer rundt neste sving! Filmen byr på parodier over noen av de mest berømte filmscenene og noen av de største klisjeene fra lerretet! Hot Shots Part Deux er regissert av Jim Abrahams (Airplane, The Naked Gun), og er kongen av alle oppfølgere!

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.