Herman DVD
Herman DVD

Herman på DVD

Herman DVD
Norsk klassiker basert på boka av Lars Saabye Christensen om gutten Herman som plutselig begynner å miste håret.

Året er 1961. Kuppern har satt verdensrekord i Squaw Valley, Zorro rir over lerretet på kino, og en hårklipp hos barberer Tjukken koster 3 kr. Herman er 11 år og bor på Frogner med mor som står i kolonial og far som kjører heisekran.

Det er barberer Tjukken som oppdager Hermans hemmelighet. Han holder på å miste håret. Det gjør Herman annerledes enn Glenn, Bjørnar og Carsten, og de erter ham for det. Når også bestefar dør på julaften, er barndommens uskyld over for Herman. Men Herman er Herman og Ruby med det røde håret smiler til ham – selv om han er skallet og ikke vil gå med parykk.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.