Forrest Gump  på Video

Forrest Gump på DVD

Forrest Gump DVD Forrest Gump Video
Forrest Gump DVD
Tom Hanks gir oss en utrolig oppvisning som Forrest i denne prisbelønte filmen av regissør Robert Zemeckis. Filmen rokket ved kinotallenes historie og rørte alles hjerter som ingen annen film har gjort tidligere. Gjennom tre turbulente tiår, rir Forrest på en bølge av begivenheter som fører ham fra å bli stemplet som en evneveik person til å bli en berømt fotball stjerne, fra Vietnam-helt til rekekonge, fra æresbevisninger i Det Hvite Hus og inn i armene til hans store kjærlighet, Jenny. Forrest blir selve symbolet på en æra, der Amerikas troverdighet sin uskyld. Han store hjerte forstår mer enn hans begrensede IQ. Hans moralske samvittighet er aldri i tvil. hans seiere blir en inspirasjon for oss alle. Forrest Gump - en fantastisk livshistorie.

Kjøp filmen på DVD (CDON)

Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1994)
:

Avsløringen
Dum og dummere
The Enemy Within
Fire bryllup og en gravferd

Forrest Gump
Mannen med den Nakne Pistol 33 1/3
Masken
Maverick
Natural Born Killers


Pulp Fiction
River Wild


Schindlers liste
Seven
Speed
Spesialisten
Wyatt Earp

Privacy Policy