Ford Fairlane DVD
The Adventures of Ford Fairlane DVD

Ford Fairlane på DVD

The Adventures of Ford Fairlane DVD
Kultfilmen med Ford Fairlane - vill, gal og med hårreisende uortodokse etterforskningsmetoder.

Han har spesialisert seg på musikkbransjen i Los Angeles, og omgås stjerner med like stor selvfølge som han tenner en av dagens mange sigaretter. Politiet hater ham, kollegaer kan ikke utstå ham, men selv ser han seg som en guds gave til menneskene - da spesielt kvinner...

Men da han en dag får i oppdrag å oppspore den stakkars "fortapte" datteren til en av byens hotteste discjockeyer, blir Mr. Rock 'N' Roll detective virvlet inn i en labyrint av intriger, korrupsjon, utpressing og mord. Og som om ikke det var nok må han drasse på den fordømte koalabjørnen han fikk i betaling av INXS... Da er det slett ikke lett å holde stilen, selv for Ford Fairlane.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.