Fire bryllup og en gravferd  på Video

Fire bryllup og en gravferd på DVD

Fire bryllup og en gravferd DVD Fire bryllup og en gravferd Video
Four Weddings And A Funeral DVD
Champagnen flyter – og det gjør også moroa – i denne herlige, romantiske komedien om to mennesker som hører sammen, men bare ikke klarer å spleise seg. Med to Oscar-nominasjoner, Hugh Grant og Andie MacDowell i hovedrollene og birolleinnehavere i toppklasse, (bla.a. Rowan Atkinson) blant dem den Oscar-nominerte Kristin Scott Thomas er ”Fire bryllup og en grevferd” en svært spesiell begivenhet. Charlie er alltid forlover, men aldri brudgom, fast besluttet på å unngå selv den minste forpliktelse kommer denne kjekke, engelske gentlemannen alltid for sent i brylluper. Men i dag får han en stor overraskelse. Ikke bare har han glemt ringen… han har også fått et glimt av drømmepiken. Filmen er elegant, festlig og veldig, veldig morsom. Engasjerende underholdning fra begynnelse til slutt!

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1994)
:

Avsløringen
Dum og dummere
The Enemy Within
Fire bryllup og en gravferd

Forrest Gump
Mannen med den Nakne Pistol 33 1/3
Masken
Maverick
Natural Born Killers


Pulp Fiction
River Wild


Schindlers liste
Seven
Speed
Spesialisten
Wyatt Earp

Privacy Policy