Festen på Video  på DVD

Festen på DVD

Festen DVD Festen Video
Festen DVD
Det er sommer i Danmark. På herregården forbredes den store festen; stedets eier patriark, Helge Klingenfelt, fyller 60 år. Alt er klart - årgangsvinene er hentet opp fra vinkjelleren, på kjøkkenet står fisketerrinen, og steken syder i ovnen. Gjestenes biler triller opp foran herregårdens hovedtrapp: venner, familie og selvfølgelig de aller nærmeste - Helges vidunderlige kone, Else, og deres tre voksne barn, Christian, Micheal og Helene. Familiens overhode skal feires, slik at ingen noensinne skal glemme det. Det kommer de heller ikke til å gjøre, aller minst han selv. For til tross for hyggelige forberedelser blir dette et skikkelig surpriseparty!

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy