Die Hard 3 på Video

Die Hard 3 på DVD

Die Hard 3 DVD Die Hard 3 Video
Die Hard - With a Vengeance DVD
Nå er Bruce Willis tilbake som politimannen John McClane i den tredje og mest påkostede "DIE HARD" filmen. I sin jakt på en grusom hevn utsetter den gale forbryteren Simon (Jeremy Irons) McClane for en dødelig lek med tidsinnstilte bomber. En lek som lamslår hele New York. Samtidig tvinges han til å løpe for livet på og under New York's gater. McClane får uventet hjelp av Zeus (Samuel L. Jackson fra "PULP FICTION"), som sammen med McClane prøver å hindre Simon i å gjennomføre det største ranet i USAs historie.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1995)
:

Ace Ventura - Den galopperande detektiven rider igen
Braveheart
Broene i Madison County
Casino
Casper
Die Hard 3
Fair Game
Golden Eye

I Sannhetens tjeneste
Kristin Lavransdotter
Leaving Las Vegas
Løvenes Konge


Ransom

Sudden Death
Toy Story

Privacy Policy