Detroit Rock City på Video

Detroit Rock City på DVD

Detroit Rock City DVD Detroit Rock City Video
Detroit Rock City DVD
Jam, Lex, Hawk og Trip er medlemmer av kjellerbandet "Mystery". Året er 1978 og til tross for disco-bølgen er guttene svorne Kiss-fans. Kiss holder konsert i Detroit tredje året på rad, og i år har guttene endelig sikret seg billetter. Trommisen Jams mor er en kristelig fanatiker som mener musikken til Kiss er et verk av djevelen. Hun setter alt inn for å hindre at sønnen og kameratene drar på konserten, som for eksempel å brenne konsertbillettene. Men i god tro på at de har vunnet nye billetter i en radiokonkurranse, setter guttene likevel kursen mot Detroit i den tyvlånte volvoen til moren til Lex. De blir atter skuffet, og i et siste desperat forsøk splitter de lag og gjør hva det måtte være for å skaffe nye billetter eller kontantene som trengs.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy