Cleopatra på Video

Cleopatra på DVD

Cleopatra DVD Cleopatra Video
Cleopatra DVD
I over tusen år har verden blitt fascinert av historien om Cleopatra. Hennes storslagne skjønnhet ble legendarisk, likså hennes forbudte lidenskap til den romerske keiseren Cæsar og hans general Anthony, som fikk hele den romerske imperiet til å vakle og Egypt kastet ut i krig. Med et budsjett på 300 millioner kroner blir historien levende igjen, med innspillingene lagt til Marokko. Der ble Cleopatras enorme troningsby Alexandria gjenskapt, en av de absolutt største og dyreste byggeprosjektene i filmhistorien. Til den omfattende rollelisten valgte man stjerner som Timothy Dalton, som spilte i James Bond i både "Lincence to Kill" og "The Living Daylights", Billy Zane fra "Titanic" og det nye stjerneskuddet Leonor Varela som Cleopatra.

Kjøp filmen på DVD (CDON)

Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy