Batman & Robin på Video

Batman & Robin på DVD

Batman & Robin DVD Batman og Robin Video
Batman and Robin DVD
Batman og Robin står overfor to nye superskurker i dette fjerde forrykende eventyret med en av vår tids største superhelter. Mr. Freeze og Poison Ivy er den største utfordringen hittil for vår kappekledde venn og hans partner, Robin. Mr. Freeze har en kaldblodig plan på gang. Han har til hensikt å fryse ned Gotham City og tilintetgjøre byens innbyggere. Poison Ivy på sin side er en livsfarlig skjønnhet med drepende kyss og dystre hensikter som omfatter hele verden. Når disse to slår seg sammen kan ingen føle seg trygge. Utstyrt med flunkende nye kjøretøy og spesialutviklede våpen tar Batman og Robin opp kampen for å redde Gotham City fra dens største trussel noensinne. Men de skal få ytterligere hjelp i kampen mot ondskapen - av Batgirl!

Med: George Clooney, Arnold Schwarzenegger, Uma Thurman og Alicia Silverstone

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1997)
:

Air Force One
Alien - Oppstandelsen
Amistad
Austin Powers - Agenten som kom ut av frysern
Batman & Robin
Bean - Den Store Katastrofefilmen
Boogie Nights
Con Air
Dante's Peak
Djevelens advokat

Fredsmegleren
G.I. Jane
Helgenen
I blanke messingen


Larry Flynt - Skandalenes Mann
Livets lyse side
Lolita
Mannen med jernmasken
Men In Black
Moby Dick


The Postman
Samleren
Sjakalen
Skrik 2
Spawn
Bond - Tomorrow Never Dies
Privacy Policy