Arachnophobia DVD
Arachnophobia DVD

Arachnophobia på DVD

Arachnophobia DVD
En britisk forskergruppe er på oppdagelsesferd i Venezuela. Gruppens fotograf blir bitt av en hittil ukjent edderkoppart og dør. Kisten sendes til Californie og i den befinner det seg en blindpassasjer - ederkoppen. Tilfeldighetene fører den lille - meget giftige og meget intelligente - skapningen til et område nær en liten by i New England. Sammen med en lokal edderkoppart formerer den seg - og snart sprer dødsfallene og frykten seg i byen. Den nyinnflyttede dr. Ross Jennings blir satt i sammenheng med dødsfallene - selv er han et ganske uskyldig menneske med en spesiell lidelse - edderkoppfobi!

Variety mente at Arachnophobia er den beste filmen i sin sjanger siden Steven Speilbergs Haisommer fra 1975. Den er svært godt fortalt og den rommer også store mengder humor. Spesielt byr John Goodman som Rambo-inspirert skadedyrsutrydder glimrende comic relief i en film som ellers får folk til å titte to ganger under senga før de går og legger seg.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.