American Pie på Video

American Pie på DVD

American Pie DVD American Pie Video
American Pie DVD
""American Pie" følger en gruppe ungdommer gjennom et av livets mest imøtesette og ydmykende ritualer - den seksuelle debuten. Gutta prøver forskjellige, men hysteriske tilnærmingsmåter. En av dem forsøker seg på en utvekslingsstudent med katastrofalt og kringkastet resultat. Sjelden har poden vært mer forvirret og tom av selvtillit. Han vil heller aldri mer ha det samme forholdet til eplepai eller sokker... Skolens idrettshelt har heller ikke fått innpass på pikerommene. Og det er ikke så lett å være en av gutta hvis du må begynne i skolekoret for å få sjans... Den mest innesluttede av gutta har ry på seg som en av skolens store elskere. Men en av jentene kjenner sannheten - og den vil koste ham dyrt... Jentene er like ivrige, men også forvirret. De prøver å romantisere noe som kanskje bare er fysisk begjær. Sluttproduktet er en leksjon i å forsøke å bevare verdigheten - og mislykkes miserabelt.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy