American Beauty på Video

American Beauty på DVD

American Beauty DVD American Beauty Video
American Beauty DVD
American Beauty er filmen alle snakker om. Med sin intelligens, frekkhet og syndige komikk, har den fåt en klar plass i filmhistorien. Den er belønnet med 5 Oscar, plassert på over 275 ti-på-topp-lister over hele verden, og utnevnt til årets beste film av over 65 filmkritikere. Det er en film det er verdt å se flere ganger. Filmens hovedpersoner er den uutslettelige Lester (Kevin Spacey) og hans kone Carolyn Burnham (Annette Bening). Et tilsynelatende vanlig par i en forstads anonyme nabolag, med et ekteskap som sakte men sikkert er på tur il å sprekke. American Beauty er ikke bare en uforglemmelig filmopplevelse med utrolige skuespillerprestasjoner, men også en film som viser hvor viktig det er å se det vakre i livet før det er for sent.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1999)
:

American Beauty
American Pie
Austin Powers 2 - spionen som spermet meg
The Beach

Cleopatra
Detroit Rock City
Eyes wide shut
Festen
Fucking Åmål
Gladiator


Matrix
Mumien
Patrioten


Shakespeare in love
Sofies verden
Wild Wild West
Privacy Policy