Alle Elsker Mary på Video

Alle Elsker Mary på DVD

Alle Elsker Mary DVD Alle Elsker Mary Video
There's something about Mary DVD
Alle faller for Mary (Cameron Diaz) fordi hun er søt, pen, og har masse med sjarm! Lykken er følgelig total for bokormen Ted (Ben Stiller) som skal være hennes kavaler på årets ball - men underveis får han "lilleTed" i klemme i glidelåsen på buksa...Mange år senere husker han - ikke uventet - fremdeles episoden og ansetter Healey (Matt Dillon) til å finne Mary. Det er ikke særlig vanskelig, men da han også faller for henne blir det for alvor fart i forvekslingene og forviklingene!Brødrene Farrell som lagde "Dum og Dummere" og"Kingpin" - to filmer som satte nye standarer for humor under beltestedet - har nå lagd en film som ikke bare bæres oppe av den vidunderlige Cameron Diaz, men også er både hysterisk morsom - og lite grann rørende.... Prøv forresten om du får øye på den kjente danske toppmodellen Helena Christiansen i barscenen.

Kjøp filmen på DVD (CDON)


Lei 4 filmer gratis
Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her)
Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.


90tallet.no presenterer, de beste, de best besøkte, de særeste og kult filmene fra 90-tallet.
Linkutveksling:
Jeg er åpen for å utveksle linker med relevante sider, så har du en side som tar for seg 90talls musikk, inkl. tributeband og band med 90tallsmusikk på repetoaret. Sider med film, TV, moter, historie, politikk, sport, o.s.v. med tilknytning til 90tallet, send en mail til arve@skudenes.com
PS: Jeg har også 70tallet.no og 80tallet.no, hvis det passer bedre.

90tallets filmer
(1998)
:

Alle elsker Mary
Blues Brothers 2000
Den store Lebowski
Den Tynne Røde Linjen
Dr. Dolittle

Du har mail
Dødelig Våpen 4
Englenes by
Et perfekt mord


Idiotene
Kodenavn Mercery
Mulan
The Patriot
Prinsen av Egypt


Saving Private Ryan
Sliding Doors
Titanic
Zorro - Den maskerte hevner
Privacy Policy